Παραλίες Λευκάδας

Οι παραλίες της Λευκάδας είναι απλά μοναδικές! Διάσημες παγκοσμίως για τα εξωτικά τιρκουάζ νερά τους, τη λευκή άμμο τους και το φυσικό τοπίο που τις περιβάλλει, οι παραλίες της Λευκάδας είναι ειδυλλιακές!

 

Πόρτο Κατσίκι

Το Πόρτο Κατσίκι είναι μία από τις καλύτερες παραλίες, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου! Απέχει 45 χλμ από την πόλη της Λευκάδας και είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Η άγρια ομορφιά αυτής της παραλίας θα σας εντυπωσιάσει: Με φόντο τα επιβλητικά λευκά βράχια, τα οποία καλύπτονται από έντονη βλάστηση και τα τιρκουάζ νερά, το σκηνικό είναι μοναδικό!

 

Εγκρεμνοί

Οι παραλία Εγκρεμνοί απέχει 40 χλμ από την πόλη της Λευκάδας. Τα λευκά βράχια, η λευκή λαμπερή άμμος, τα άσπρα βότσαλα και τα πεντακάθαρα νερά δημιουργούν μια ονειρεμένη παραλία που αξίζει να επισκεφθείτε! Η πρόσβαση στην παραλία αυτή μπορεί να γίνει είτε με καραβάκι, είτε κατεβαίνοντας τα 350 σκαλοπάτια από τα βράχια. Η παραλία Εγκρεμνοί είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και beach bars. Παρόλο που πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή παραλία, μπορείτε να βρείτε μερικά απομονωμένα σημεία για να χαλαρώσετε, αποφεύγοντας το πλήθος.

 

Κάθισμα

Ακόμη μία υπέροχη παραλία στη Λευκάδα, το Κάθισμα απέχει 15 χλμ από την πόλη της Λευκάδας. Το Κάθισμα είναι μία από τις πιο μεγάλες παραλίας της Λευκάδας. Έχει λευκή άμμο και υπέροχα πρασινογάλανα νερά που θα σας εντυπωσιάσουν. Είναι πλήρως οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, beach bars, εστιατόρια και εγκαταστάσεις watersports. Αν όμως αναζητάτε ένα πιο απομονωμένο σημείο για να απολαύσετε τη μέρα σας, θα το βρείτε στη δεξιά πλευρά της παραλίας.

 Δείτε επίσης...